Return to Westeros

Prime

Onze niet betalende zenders zitten nog niet aan het einde van het eerste seizoen van Game of Thrones. In de VS zijn ze echter al brandend van verlangen aan het wachten op de start van het derde seizoen.

“We always envisioned season three as sort of the place we needed to get. If we’ve made it through season three and we can do season three right, then it will be all worthwhile.”

HBO

Afgelopen week toonde HBO een featurette van het nieuwe seizoen vóór de seizoensfinale van Boardwalk Empire. In deze featurette komen een groot aantal personen van de crew aan het woord, waaronder D.B. Weiss (producer & director), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) en Emilia Clarke (Danaerys Targaryen). We zien een aantal nieuwe personages opduiken en een deel van de nieuwe locaties komen aan bod. Wie zich liever volledig laat verrassen kan de featurette misschien beter links laten liggen, al wordt er nog niet overdreven veel weggegeven.

Voor dit derde seizoen baseerde men zich op het eerste deel van Een storm van zwaarden, het derde boek. Opnieuw diende een  verscheidenheid aan (nieuwe) locaties als decor waaronder Ijsland, Marokko, Dubrovnik in Kroatië,…

“…it’s an amazing experience just to come back every year, it feels like you’ve not left…”

Game of Thrones seizoen 3 verschijnt op 31 maart in de VS. Voor ons zal het wel nog even wachten zijn. Al vinden de fans ongetwijfeld wel een weg om er sneller aan te geraken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.