Robert nog 2 keer als Avenger

Iron Man

Paramount Pictures

Goed nieuws voor de fans van Robert Downey Jr.. De acteur heeft getekend voor nog twee The Avengers-films. Dat is het resultaat van zware onderhandelingen. Je kan de acteur geen ongelijk geven. Tenslotte zitten The Avengers en Iron Man 3 in de top 5 van de films die het meeste geld hebben opgeleverd aan die oh zo belangrijke box office. En Robert heeft daar een belangrijk aandeel in, niet.

Goed dus wat The Avengers betreft. Maar euhm wat met de solofilms van Iron Man zelve? Daar wordt er momenteel met geen woord over gerept. Spoiler: op het einde van Iron Man 3 zien we dat Robert genoeg heeft van zijn personage en zijn levensbron. Ook zijn geliefde Pepper gelooft niet dat Robert nog een solovlucht zal maken.

De vraag is ook hoe het zit met de andere acteurs die in de huid van hun respectievelijke Marvel-held kruipen. Komen zij (allemaal) terug? In ieder geval heeft Marvel al een aantal data de wereld ingestuurd waarop ze willen uitpakken met een nieuwe film. Welke dat is, time will tell.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.