RoboCop versus Al Qaeda

robocop

MGM

Jaja, je leest het goed. Onze metalen politieagent neemt het op tegen Al Qaeda. Toch in geplande remake van RoboCop door Jose Padilha. Drew McWeeny van HitFix heeft een versie van het script in handen gekregen. Bij het doorbladeren is hij zowaar een aantal keren onwel geworden. Hij heeft zijn vaststellingen en twijfels dan ook gedeeld met de rest van de wereld.

Naar verluid zullen we Alex Murphy in zijn originele outfit zien. Als een paar schurken dat te pakken krijgen maken ze grapjes dat het pak erg oud en jaren 80 uitziet. Vervolgens krijgt het pak een 2.0 update dankzij de Chinezen. En daarna volgt ook nog eens een 3.0 versie. Natuurlijk moet het pak nog werken zoals het moet werken. Daarom wordt de politieagent in een trainingskamp van Al Qaeda gedumpd.

De film zal doorspekt zijn van verwijzingen naar de originele film. Zo passeert ook de tagline “Part Machine. Part Man. All Cop.” Waar McWeeny voor vreest is dat deze RoboCop omgetowerd wordt in een soort van Transformer. De ene keer een machine met de ene keer menselijke gevoelens, de andere keer een puur gevechtsmachine. Maar zou dat dan zo erg zijn? Alleen al voor de indrukwekkend cast wil je deze film zien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.