Rommelt het in Asgard?

Paramount

Paramount

Pakken duistere donderwolken zich samen boven de Thor-sequel? Als we de geruchtenmolen op internet mogen geloven wel. Een zekere Ford A. Thaxton liet op een forum van een filmmuziekwebsite weten dat componist Carter Burwell (Fargo, True Grit) niet langer de muziek mag verzorgen voor Thor: The Dark World. En hij voegde er meteen aan toe dat ook regisseur Alan Taylor (Game of Thrones, Mad Men) van het project is gehaald. Marvel zou hem vriendelijk verzocht hebben om vakantie te nemen tot aan de release van de film.

Nu hebben wij bij Supercalifragilistic niet de gewoonte om aan elk gerucht aandacht te besteden (tenzij het natuurlijk erg sappig of grappig is, of één of ander rondborstige actrice er de hoofdrol in speelt). Maar Thaxton geniet blijkbaar heel wat geloofwaardigheid op het wereldwijde web. En de site van Carter Burwell lijkt hem in ieder geval al gelijk te geven. Bij de works-in-progress is niks meer terug te vinden over Thor.  Wie Burwell, die het dirigeerstokje overnam van Patrick Doyle, dan mogelijks zou vervangen, zegt Thaxton niet. Maar hij zou wel weet hebben van een “interessante vervanger”.

Paramount

Maar dat ook Alan Taylor in ongenade is gevallen, is moeilijker te geloven. Tom Hiddleston, die Loki speelt, liet begin dit jaar nog weten dat hij oprecht onder de indruk is van wat Taylor met de sequel doet.

I think director Alan Taylor is really shaping up the world of Asgard and the world of these characters. It’s fantastic, truly. We are making an amazing film, and we’re having a wonderful time. It’s so exciting to have established characters and an established setting in the world, and we are working so hard to cook up something new. That is what is exciting me — taking what we know, taking what we love and deepening it and giving it an extra dimension.

Wat er werkelijk allemaal aan is van beide geruchten weten we wellicht één van de komende dagen. We’ll keep you posted!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.