ScarJo als buitenaardse femme fatale

FilmNation Entertainment

FilmNation Entertainment

Dat  Scarlett Johansson menig mannenhart sneller kan doen slaan, wisten we al langer. Niet voor niets koos Joseph Gordon-Levitt haar dan ook uit om het titelpersonage in zijn regiedebuut Don Jon te versieren. Ook Jonathan Glazer laat la Johansson in zijn nieuwste prent opdraven als verleidelijke beauty, maar dan wel een van een heel ander soort.

In Under the Skin, Glazers eerste film sinds Birth uit 2004, speelt Scarlett (deze keer met zwarte pruik) een alien die naar de Aarde wordt gestuurd om voedsel te verzamelen voor haar soortgenoten. In Schotland, of all places, verleidt ze mannelijke lifters die hopen op een onenightstand met de geheimzinnige vamp, maar al gauw bedrogen uitkomen… Behalve Johansson krijgen we ook Paul Brannigan te zien, die vorig jaar debuteerde in Ken Loach’s The Angels’ Share.

Een Belgische releasedatum voor Under the Skin is er nog niet, maar wij maken je al warm voor deze sci-fi-prent met onderstaande trailer. Een stevige portie Scarlett met een mysterieus, Lynchiaans sausje – onze interesse is alvast gewekt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.