Scarlett Johansson als Black Widow

Marvel

Marvel

Scarlett Johansson kruipt in Captain America: The Winter Soldier terug in de rol van Natasha Romanoff, aka Black Widow. Hoewel la Johanssons naam niet in de titel zit, beloven de Marvelbobo’s toch dat haar bijdrage belangrijker zal worden dan in de eerste films waarin ze haar strakke pakje al eens aantrok.

Marvel

Naast deze bekende schoonheid merken we nog andere bekenden op. En niet van de minste. Chris Evans uiteraard als de Cap’ himself, of Samuel L. Jackson die ook hier de rol van Nick Fury op zich neemt. Ook Toby Jones en Hayley Atwell hernemen hun rollen uit Captain America: The First Avenger. Een andere grote, of misschien zelfs de allergrootste naam op de affiche is ongetwijfeld die van Robert Redford.

Na de rampzalige gebeurtenissen in New York met The Avengers, vindt Steve Rogers, alias Captain America, het leven rustig in Washington, DC. Hij probeert zich aan te passen aan de moderne wereld. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D.-collega onder vuur wordt genomen, raakt Steve verwikkeld in een web van intriges. Deze dreigen de wereld in gevaar te brengen. Samen met Black Widow worstelt Captain America om de steeds grotere samenzwering bloot te leggen. Hierbij moet hij professionele moordenaars afweren die gestuurd zijn om hem het zwijgen op te brengen. Wanneer de volledige reikwijdte van de schurkachtige plot wordt onthuld, roepen Captain America en Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon. Maar hierbij stuiten ze al snel tegen een onverwachte en geduchte vijand: de Winter Soldier.

Begin april komt de nieuwe Captain America in de zalen. Voor wie zo lang niet kan wachten is er hieronder alvast een zoethoudertje:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.