Schietpartij in Denver nefast voor Gangster Squad?

Warner

Herinnert u zich nog die trailer van Gangster Squad die wij hier zo lyrisch bezongen? Daarin zit een fragment waarin een stel maffioso zich al schietend een weg baant door een bioscoop. En na de gebeurtenissen in Aurora vorige week is Warner Bros., de studio achter de film, niet echt gelukkig meer met die scène.

De bewuste trailer is ondertussen al uit alle Amerikaanse zalen geplukt. Maar Warner Bros. zit erg verveeld met de zaak. Zo erg zelfs dat ze overwegen om ofwel de release van Gangster Squad een beetje te verlaten ofwel de bioscoopscène te verkipkappen of helemaal uit de film te schrappen. Dat dat laatste gebeurt lijkt vrij onaannemelijk omdat de scène – SPOILER ALERT, SPOILER ALERT – uit de finale van de film komt. Maar dat de scène wordt ingekort, behoort dus effectief tot de mogelijkheden.

Hopelijk kunnen de suits bij Warner hun cool bewaren en zien ze af van enige steekvlampolitiek. Gangster Squad ziet er uit als een erg vermakelijke cops-and-robbers-shoot-em-up. Laat een fruitcake met 6.000 kogels dat nu niet vergallen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.