Schoenaerts als mof

The Weinstein Company

The Weinstein Company

Het zijn mooie tijden voor de fans van Matthias Schoenaerts. Na de trailer voor ’s mans Hollywooddebuut Blood Ties krijgen ze nog meer lekkers voorgeschoteld: een eerste foto van Suite française.

In dit oorlogsdrama, gebaseerd op de gelijknamige roman van Irène Némirovsky, speelt Schoenaerts de Duitse officier Bruno von Falk. Tijdens de Duitse bezetting van Frankrijk valt hij voor Lucille, rol van blonde indiegodin Michelle Williams.

De cast wordt verder aangevuld door Kristin Scott Thomas en Sam Riley. De regie is in handen van Saul Dibb, die we nog kennen van The Duchess. Alexandre Desplat tekent voor de soundtrack.

Op de release van Suite française is het nog wachten tot 2014, wat een goed gevuld filmjaar belooft te worden voor Schoenaerts. Zo zal hij onder meer te zien zijn in Animal Rescue (zijn tweede samenwerking met Michaël R. Roskam), de Amerikaanse remake van Loft en A Little Chaos van en met Alan Rickman. Wie niet tot volgend jaar wil wachten om onze nationale trots weer aan het werk te zien, kan dit najaar al in de bioscoop terecht voor Blood Ties.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.