Scrat’s Nut Hunt applicatie

Ice Age: Continental Drift

Fox

Ter introductie van de film Ice Age 4: Continental Drift heeft 20th Century Fox Home Entertainment een innovatieve app(licatie) ontwikkeld: Scrat’s Nut Hunt. De app maakt op spelende wijze gebruik van augmented reality en werkt daarnaast ook op basis van GPS coördinaten. Verspreid over heel België zijn er 1 miljoen virtuele eikeltjes verstopt, waarnaar gebruikers driftig op zoek kunnen gaan. De app is daarmee de grootste virtuele zoektocht van België. De app is gratis en werkt op alle iOS en Android toestellen. Deelnemers aan Scrat’s Nut Hunt maken dagelijks kans op exclusieve Ice Age prijzen. De hoofdprijs is een compleet verzorgde reis voor vier personen naar de Poolcirkel.

Eikeltjes zijn het snoepgoed waar Scrat, de gekke eekhoorn uit de populaire film, altijd naarstig naar op zoek is. In Ice Age 4: Continental Drift is Scrat zelfs zó fanatiek op zoek dat hij een continentverschuiving veroorzaakt. Met de app worden deelnemers uitgedaagd om Scrat te helpen in zijn zoektocht. Scrats’ Nut Hunt duurt t/m 26 december 2012, daarna wordt de winnaar van de reis voor vier personen naar de Poolcirkel bekend gemaakt.

Hoe werkt het?

  • Download de app
  • Maak een profiel aan
  • Kijk in de radar of er virtuele eikeltjes in de buurt zijn
  • Ben je dichtbij genoeg, dan zie je het eikeltje in je scherm
  • Vanaf 100 meter kan je de eikeltjes al pakken
  • Om ze te pakken, maak je een ‘pak beweging’ met je smartphone
  • Bewaar het eikeltje en spaar voor mooie prijzen

De pakbeweging
De eikeltjes kun je vangen door een “pakbeweging” met je smartphone te maken.

Downloaden
Je kunt de app downloaden via onderstaande downloadlink of ga naar www.scrats-nut-hunt.be
Ik heb een iOS smartphone
Ik heb een Android Smartphone

Exclusief Ice Age horloge
Tot slot zijn er ook speciale Media Markt eikeltjes te verzamelen. Wie zo’n eikeltje pakt, krijgt bij aankoop van de Ice Age 4 Blu-ray bij Media Markt een exclusief Ice Age horloge cadeau. De eikeltjes liggen in de buurt van de Media Markt winkels, je kunt nadat je ze hebt gepakt dus direct de Blu-ray en het horloge halen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.