Screenwriter voor Bad Boys 3 bekend?

Columbia Pictures Corporation

Columbia Pictures Corporation

In 1995 kwam de eerste Bad Boys, geregisseerd door Michael Bay, uit. Will Smith en Martin Lawrence mochten twee (met momenten) losgeslagen agenten spelen, die een getuige moesten beschermen én de toevoer aan heroïne stoppen.  In 2003 mocht het olijke duo het nog eens overdoen, met lichte wijzigingen in het script: geen getuige en de twee moesten een halt weten te brengen aan de overdaad aan ecstasy in Florida. Wat ontploffingen, een lach, en misschien zelfs een traan (als je wat overgevoelig bent voor films), de combinatie slaat aan zo blijkt want de Bad Boys-reeks transformeert in een trilogie!

Momenteel zijn er gesprekken aan de gang tussen Sony Pictures en David Guggenheim. Moest je Guggenheims werk niet kennen, dan raad ik je aan om even naar Safe House (met Denzel Washington en Ryan Renolds in de hoofdrollen) of Stolen (met Nicolas Cage in de hoofdrol) te kijken. Guggenheim heeft nog niet al te veel films op zijn palmares, maar er zijn al enkele (écht) Hollywoodiaanse actiefilms bij.

Of Smith en Lawrence opnieuw paraat staan voor deze derde editie is nog niet zeker, maar Sony Pictures wil hen alvast terug samen op het grote scherm. Een logische keuze, want anders verliest deze nostalgie toch wel een groot deel van zijn aantrekkingskracht. Ook staat het nog niet vast of Michael Bay wel staat te popelen om de nieuwe Bad Boys te regisseren. Veel onzekerheid zo blijkt, dus zullen fans van Lawrence, Smith, Bay of Bad Boys nog even op hun lauweren moeten rusten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.