Seksverslaving en hoe er mee om te gaan

Lionsgate

Lionsgate

Verslavingen, breek me er de bek niet over open. King pepermuntjes, GTA IV, The West Wing, vleessalade van de Spar, Zuma, Calvin & Hobbes, Assassin’s Creed II, winegums van de Aldi,… Allemaal hebben ze ooit deel uitgemaakt van mijn immer woelige leven. En stuk voor stuk heb ik ze twaalf-staps-gewijs overwonnen.

Dus ja, ik kan me enigszins identificeren met de hoofdpersonages van Thanks for Sharing. Al zijn dat wel bijna allemaal recovering sex-addicts. En een onderwerp als seksverslaving is een ideale voedingsbodem voor een flauwe komedie – hohoho, seks is altijd lachen! – maar afgaande op de trailer heeft regisseur Stuart Blumburg iets anders in gedachten. Niet dat hij de grappen helemaal links laat liggen, de scènes met Josh Gad bewijzen dat, maar hij kiest duidelijk voor een meer menselijke en warmere toon. En dat maakt de film in één klap een pak interessanter.

De cast mag er trouwens ook best zijn: Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Tim Robbins, Joely Richardson, Carol Kane en Pink (aka Alecia Moore) zijn van de partij.

Thanks for Sharing komt in september in onze zalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.