Sexy cast in Plush

twilight: eclipse

Summit Entertainment

Maandag zijn in Los Angeles de opnames van Plush begonnen. Een erotische thriller van Catherine Hardwicke met Emily Browning in de hoofdrol. Hardwicke heeft het script zelf geschreven in samenwerking met Arty Nelson, één van de schrijvers van de serie How to Make It in America. Naast Browning zien we ook Cam Gigandet (Easy A), Xavier Samuel (The Twilight Saga: Eclipse), Thomas Dekker (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) en Dawn Olivieri (Heroes). Veel jong en knap volk dus.

Eerder hebben we al vermeld dat Plush over een psycholoog gaat die in het hoofd van zijn patiënten kan kruipen. Eén ervan bezit dezelfde krachten als hij. Nu zijn er iets meer details vrijgekomen over het verhaal. Zo speelt Browning een opkomende rockster. Wanneer haar bandmaatje/broer sterft aan een drugsoverdosis en hun tweede album Plush rampzalig wordt ontvangen, gaat het steeds slechter met haar. Samuel speelt in de film Enzo, een vervanggitarist met een donker verleden. Er ontstaat een seksuele relatie tussen hem en Browning. Dat is slecht nieuws, aangezien ze getrouwd is met Gigandet en ook nog twee kinderen heeft. Klinkt inderdaad als een film voor Emily Browning.

Olivieri speelt in Plush de manager van de band. Over Dekkers rol is er nog niets bekend. De psycholoog ontbreken we wel nog, dus wie weet… Volgens eerdere geruchten speelde Gigandet de psycholoog, maar dat allemaal blijft dus nog steeds onduidelijk. We’ll keep you posted.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.