Shakespeare opnieuw in Love

Miramax

Miramax

Juicht ende jubelt, romantici aller landen! Deze week raakte namelijk bekend dat Harvey en Bob Weinstein samen met Miramax werk willen maken van een sequel op Shakespeare in Love. Eerlijk? Yours truly staat er niet echt om te springen. De klassieker uit 1998 met Gwyneth Paltrow en Joseph Fiennes sleepte destijds dan wel de Oscar voor Beste Film in de wacht, in mijn heel bescheiden mening was dat niet helemaal terecht. Maar goed, op een koude winteravond kan zo’n onschuldig romantisch komedietje wel eens smaken. Al zou een tweede deel misschien wat te veel van het goede zijn.

Shakespeare in Love 2 is trouwens niet het enige volkomen onoriginele idee van de producerbroertjes Weinstein. Verder denken ze nog onder meer aan een vervolg op Rounders en een televisieserie gebaseerd op Good Will Hunting. Twee ninetiesprenten met Matt Damon in de hoofdrol. Ay Caramba!

Kijk jij wel uit naar de opvolger van Shakespeare in Love? Dan brengen we jou alvast in de stemming met de trailer van de eerste film.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.