Sherlock Lives New Year’s Day

BBC

BBC

Je kan moeilijk geloven dat het al twee jaar geleden is. Het hartverscheurende einde van Sherlock seizoen 2, The Reichenbach Fall, staat nog fris op het netvlies gebrand. Je weet wel, die dodelijke smak van Sherlock Holmes tegen het asfalt. Om dan even later gezellig te kuieren in het land der levenden.

Hoe heeft hij dat in godsnaam gedaan? Hoe? Een ware marteling voor de Sherlock-fans. Gelukkig komt er een derde seizoen met antwoorden. Hopelijk maken ze er iets mooi van. Ik zweer het op onze heer zijn kruis. Ik stuur een boze mail naar de BBC als we Lost toestanden krijgen.

“There was a clue everybody missed in the second series cliffhanger” Steven Moffat

De eerste aflevering van Sherlock werd enkele dagen geleden met een stunt aangekondigd. De BBC liet een lijkwagen door Londen rijden met de boodschap “Sherlock 01/01/2014”. De titel van de eerste episode is dan ook The Empty Hearse. Origineel nietwaar?

Op 5 en 12 januari zullen respectievelijk aflevering 2 en 3 uitgezonden worden. Net zoals de vorige seizoenen bestaat de serie maar uit 3 afleveringen. Godzijdank duren ze gemiddeld anderhalf uur. Benedict Cumberbatch en Martin Freeman keren terug als onze favoriete speurneuzen. Beiden bouwen ze gestaafd verder aan hun Hollywoodcarrières, maar vinden gelukkig de tijd om terug te keren. De nieuwe villain van de reeks wordt vertolkt door Lars Mikkelsen, broer van die andere creepy kerel Mads Mikkelsen.

BBC

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.