Shia LaBeouf is Charlie Countryman

Millennium Entertainment

Millennium Entertainment

Na zijn rol in The Company You Keep was het even stil rond Shia LaBeouf, maar de Transformers-acteur is weer helemaal terug. Een tijdje geleden kregen we al een eerste blik op zijn personage Jerôme in Lars Von Triers Nymphomaniac, en nu is er een nieuwe poster voor Charlie Countryman. In deze eerste worp van videoclipregisseur Fredrik Bond krijgen we behalve Shia schoon volk als Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen, Melissa Leo, Vincent D’Onofrio en Rupert Grint te zien.

Millennium Entertainment

Het leven van Charlie Countryman (LaBeouf) wordt overhoop gehaald wanneer op een dag zijn moeder (Leo) overlijdt. In een visioen spoort ze hem aan naar Boekarest te trekken. Charlie springt op het vliegtuig richting Roemenië en wordt er halsoverkop verliefd op de aantrekkelijke celliste Gabi (Rachel Wood)… die al getrouwd is met gangster Nigel (Mikkelsen). Miserie!

Zoals we het van hem gewoon zijn, doet Shia ook voor de rol van Charlie weer zijn uiterste best om serieus genomen te worden. Als auditie voor Nymphomaniac maakte hij nog heuse sextapes, om zich voor te bereiden op Charlie Countryman zat hij aan de LSD. Alles voor de kunst!

Ondanks LaBeoufs verwoede pogingen om een geloofwaardig personage neer te zetten, kreeg Charlie Countryman niet bepaald lovende kritieken bij zijn première op het Sundance Festival begin dit jaar. En ik moet eerlijk zijn: de eerste clip van de film ziet er behoorlijk cheesy uit. Maar het had erger gekund. Zo was er ooit sprake van dat Zac Efron Shia LaBeouf zou vervangen in de rol van Charlie. We hadden dus even goed posterboy Efron in slow motion door de straten van Boekarest kunnen zien rennen. Iets om in het achterhoofd te houden terwijl je je laat overspoelen door de meligheid van onderstaande scène.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.