Size. Still. Matters.

Pacific Rim

Warner Bros.

“Think big” moeten ze bij Warner, euh, gedacht hebben. Ter promotie van hun zomerblockbuster Pacific Rim hebben ze namelijk zonet een GI.GAN.TI.SCHE banner gelanceerd, die je al een idee moet geven van de enorme schaal van hun binnenkort te verschijnen film. De banner ziet er op het eerste zicht klein uit, maar als je er op doorklikt, wordt hij zodanig groot dat je al een serieus uit de kluiten gewassen scherm moet hebben om de afbeelding er volledig op te krijgen. Arme stervelingen zoals wij hebben dit echter niet en dus moesten we meermaals scrollen om de volledige omvang van de promo te kunnen bevatten.

TriStar

Jaren terug (we waren toen nog kleiner en alles zag er toen nog sowieso veel groter uit) waren we al onder de indruk van Godzilla en van de bijhorende promoposters, maar voor Pacific Rim wordt de lat toch nog wel een aantal kilometers hoger gelegd.

Benieuwd of ze zichzelf volgend jaar nog zullen kunnen overtreffen, want als alles goed gaat brengen ze tegen dan hun remake van deze monsterprent uit…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.