Smaug strekt zijn vleugels

Warner Bros.

Warner Bros.

De promotiecampagne voor Peter Jacksons vervolg voor The Hobbit draait op volle toeren. Air New Zealand blijkt maar al te gretig om in te gaan op de hype rond alles wat enigszins te maken heeft met Jacksons nieuwe film.

Eerst maakte de luchtvaartmaatschappij een Tolkien-geïnspireerde remake van de alomgekende en gortdroge veiligheidsinstructies in het vliegtuig. Met een cameo van Jackson en de achterkleinkinderen van J.R.R. Tolkien herdacht Air New Zealand hun instructievideo voor in het vliegtuig.

En nu zetten Air New Zealand en Warner Brothers de spotlight opnieuw op The Hobbit. Ditmaal niet met een filmpje, maar met een compleet opgesmukt vliegtuig. Zoals fans al weten is Smaug de voornaamste vijand in The Hobbit: The Desolation of Smaug. Deze draak heerst over Erebor en krijgt de stem van Benedict Cumberbatch. Tot nu toe weerde Warner Brothers deze vervaarlijk uitziende draak uit alle trailers, om nu (zo blijkt) met volle kracht in de spotlight te staan: zoals het een echte draak beaamt, kunnen fans hem binnenkort immers door de lucht zien suizen. Air New Zealand heeft namelijk een nieuw toestel voorgesteld waarop Smaug afgebeeld wordt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.