Star Wars Rebels voert propaganda

Disney

Disney

Binnenkort verschijnt Star Wars: Episode VII in de zalen. Nu ja, binnenkort. Tussen dit en de voorziene release, ergens in december 2015 kan en zal er nog redelijk wat gebeuren. Star Wars Rebels bijvoorbeeld. Volgens mensen die het kunnen weten belooft deze animatiereeks “the never-before-seen story of new heroes that dare to stand up to the ever-growing might of the Galactic Empire in the days before the Rebel Alliance formed.” Voor de minder op de hoogte zijnde medemens zou de reeks met andere woorden moeten vallen tussen deel 3, Revenge of the Sith en de film waarmee alles begon, Star Wars: Episode IV – A New Hope.

Disney kocht zoals bekend alles wat los en vast zat aan George Lucas op, en dus zal je deze reeks eerst op hun hoogsteigen Disney Channel kunnen bekijken. De voorziene release is ergens in de herfst. Om nu al een beetje reclame, wat zeg ik, pure propaganda te maken, verspreidt de fabriek van de muis vanaf deze week wereldwijd, en in alle exclusiviteit, 2500 kaartjes, met daarop ronkende en vooral wervende slogans. Veel is er nog niet bekend over de look van de reeks, maar als die er ook maar een beetje zal uitzien als hun propaganda, dan belooft het alvast een fracking old school uitziende reeks te worden!

Het zijn er zes, dus als jij bij de gelukkigen bent die zo een kaartje in de wacht weet te slepen, probeer dit dan vooral niet te verbergen, want vinden doe ik je toch…

Disney

Disney

Disney

Disney

Disney

Disney

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.