Stem voor de World Soundtrack Public Choice Award 2012!

WSA logo

World Soundtrack Awards

Stem nu voor de World Soundtrack Public Choice Award 2012! Ga door de finalistenlijst die de World Soundtrack Academy samenstelde en kies jouw persoonlijke favoriete filmsoundtrack van het voorbije jaar. Je maakt kans op een overnachting in het Gentse Marriott Hotel en twee VIP-tickets voor de 12e editie van de World Soundtrack Awards & Concert op 20 oktober in het Gentse Kuipke! Heb je nog meer overtuiging nodig? Wat dank je van een avond in het gezelschap van ’s werelds grootste filmcomponisten?

Met namen als James Newton Howard en Pino Donaggio op het programma wordt de WSA een sterke afsluiter van het 39e Filmfestival Gent. De muziek komt uit films als Snow White and the Huntsman, The Hunger Games, King Kong, The Sixth Sense, Dressed to Kill en Body Double. Het wordt gebracht door het Brussels Philharmonic onder leiding van Dirk Brossé, begeleid door filmfragmenten op het grote scherm.

Surf naar www.worldsoundtrackacademy.com , ga naar ‘Awards – Public Choice Award’, ga door de lijst van 100 genomineerde films en kies jouw favoriete filmmuziek van het voorbije jaar. De componist die de meeste stemmen haalt, ontvangt de Public Choice Award op de uitreiking van de World Soundtrack Awards op 20 oktober. Stemmen kan tot 15 september 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.