Super Bowl Trailer Galore – deel 2

Disney

Disney

Naast de grote jongens heb je tijdens de Super Bowl ook nog de wannabe’s. Films die allemaal een aardige duit hebben gekost maar die gewoon niet zo top-of-mind zijn als pakweg Ijzeren Heerschappen of Sterrenreizigers. En dit jaar dragen sommige van die films zelfs als de onwelriekende geur van flop met zich mee.

World War Z bijvoorbeeld, van regisseur Marc Forster. De productie van de verfilming van de roman van Max Brooks verliep zo gesmeerd als de vorming van een Belgische federale regering. Vertragingen, aanpassingen, reshoots,… allemaal symptomen dat er iets niet snor zit. In de trailer valt daar, gelukkig, weinig van te merken. Of dat ook het geval zal zijn in finale product?

Nog een kandidaat voor sof van het jaar: Oz: The Great and Powerful. De prequel op The Wizard of Oz bestaat louter uit cgi-diarree met daartussen James FrancoMila KunisMichelle Williams en Rachel Weisz. Dit doet veel te hard denken aan de miskleun die Alice in Wonderland was. En wat alles extra pijnlijk maakt, is dat Sam Raimi – toch niet de allerminste – achter de camera’s staan.

Als er dan één film die er zijn minst nog plezant lijkt uit te zien, dan is dat Fast & Furious 6. Na het erg vermakelijke vijfde deel – de achtervolging met de kluis is een giller! – ziet het er naar uit dat nummer zes in de franchise OTT opnieuw wil definiëren en gooit daarom tanks en vliegtuigen in de mix. Als dit even leuk als idioot is, dan wordt dit een toppertje. Alleen maar hopen dat ze niet teveel teruggrijpen naar die tuningscène – de zwierende, kortgerokte vrouwenkonten doen het ergste vermoeden – en opnieuw volop gaan voor een spectaculaire en volstrekt ongeloofwaardige heist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.