Superieure Man of Steel-trailer

Warner

Warner

Je moet het de marketingjongens achter Man of Steel nageven. Ze weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn. Eerst een paar trailers lanceren die vooral sfeer en weinig, in de allereerste zelfs geen, spektakel tonen. Een beetje nieuwsgierigheid opbouwen. En dan uitpakken met een mokerslag waar zelfs de last son of Krypton even zou van duizelen. Om maar te zeggen dat de derde trailer van de nieuwe Superman-film ronduit fantastisch is.

Aan spektakel is er deze keer geen gebrek – ontploffingen vanaf seconde één – maar zijn het de character moments die het meeste indruk nalaten: Kevin Costner die met overslaande stem zijn zoon gerust stelt, een jonge Clark Kent die een rode cape over zijn schouders drapeert, de tête-à-tête tussen Superman (Henry Cavill) en Lois Lane (Amy Adams), …

Als er dan toch één puntje van kritiek is – we kunnen het zeuren zo moeilijk laten – is dat de trailer, alweer, te veel toont. Maar hell, zelfs als zijn de meeste storybeats zo duidelijk als wat, Man of Steel lijkt er eentje te zijn die je deze zomer moét zien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.