Tautou leent stem aan dappere journaliste in Phantom Boy

Coco avant Chanel

Warner Bros.

Audrey Tautou zal haar stem verlenen aan een van de hoofdpersonages van Phantom Boy, een animatiefilm van de hand van regisseursduo Alain Gagnol en Jean-Loup Felicioli. De bekendste film van het tweetal is wellicht A Cat in Paris (originele titel Une vie de chat, bij ons beter bekend als Van de kat geen kwaad), in 2012 nog goed voor een Oscarnominatie voor beste animatiefilm.

Over de plot van de film zegt het persbericht:

Wanneer politieagent Alex een spoor volgt in een onderzoek, raakt hij gewond door een mysterieus personage met een misvormd gezicht. Alex ontmoet in het ziekenhuis Léo, een elfjarige patiënt die uit zijn lichaam kan treden wanneer hij maar wil. Léo kan vliegen – zelfs door muren. Als een geest, onzichtbaar voor iedereen.

Leo zorgt ervoor dat Alex zich samen met Marie, een onbevreesde journaliste, kan opwerpen als beschermengel van de stad, wanneer die wordt bedreigd door een misvormde gangster. Alex, gekluisterd aan een rolstoel, zet zijn onderzoek verder, met Léo als zijn ogen en benen.

De hoofdrollen in de film worden ingesproken door Audrey Tautou (Marie), Edouard Baer (Alex) en Jean-Pierre Marielle (misvormde gangster). Ook Patrick Descamps, Patrick Ridremont en Philippe Peythieu verlenen hun stem aan een personage. Phantom Boy is momenteel in productie, met een geplande release begin 2015.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.