Teaser Age of Ultron

Marvel Studios

Marvel Studios

Niet dat wij hier FACTS te min vinden – au contraire, lees maar wat onze eigenste Matthias er over te vertellen had – maar het blijft klein bier vergeleken met Comic-Con, dé beurs voor al wat geeky is. Tussen de gazillion comic books, collectibles (zeg nooit speelgoed) en andere hebbedingetjes slaan ook grote filmstudio’s hun tenten op in San Diego. Om er hun volgende tentpole voor te stellen. De eerste beelden, de eerste trailers, de grote onthullingen,… ze volgen elkaar in razend tempo op tijdens Comic-Con.

En één van dé momenten op de voorbije editie was de teaser voor The Avengers-sequel. Toen was het nog niet duidelijk wie de antagonist zou zijn van het superheldenclubje. Een filmpje van één minuut onthulde de bad guy (en veroorzaakte een verontrustende groan van voldoening in het publiek). En dat is nu ook online opgedoken. Nu iedereen al maanden weet dat de sequel The Avengers: Age of Ultron zal heten, is het verrassingseffect van de teaser uiteraard al lang verdampt. Maar toch doen die 67 seconden het bloed sneller pompen, ook al is er eigenlijk niks te zien. Waar de teaser wel min of meer duidelijk op aanstuurt is dat Ultron een creatie is van Tony Stark, iets wat al geruime wordt vermoed.

Op een teaser of trailer met beelden uit Age of Ultron wordt het wellicht nog een hele poos wachten. De opnames starten begin volgend jaar. De release is pas voor de lente van 2015.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.