Telenet sluit deal met HBO

HBO

Goed nieuws voor de fans van HBO! Telenet heeft de exclusieve rechten verworven voor alle nieuwe series en films die de Amerikaanse filmstudio de komende drie jaar zal produceren. Zo krijgen de PRIME-kijkers alle nieuwe HBO-releases als eerste in België te zien.

PRIME zond al eerder series uit als Band of Brothers, Deadwood en The Pacific. De rechten werden echter afzonderlijk per serie aangekocht. Siegfried Moens, buisness manager Film Channels, zegt:

Deze deal met HBO maakt in combinatie met de andere deals die we met filmstudio’s hebben van PRIME een ijzersterk merk. PRIME zendt nu elke dag een nieuwe aflevering van een serie uit.

Enkele van de nieuwe series zijn Veep met Julia Louis-Dreyfus over het leven op het kantoor van de Amerikaanse vicepresident; Girls van Lena Dunham over twintigjarigers in het hedendaagse New York; Enlightened met Laura Dern en Bored to Death met Zach Galifianakis.

Maar dat is niet alles. Ook The Newsroom van schrijver Aaron Sorkin staat op het programma. De serie gaat over een nieuwsanker (Jeff Daniels) die zijn team op een bijzondere wijze leidt. De nieuwe seizoenen van de succesvolle Game of Thrones en Boardwalk Empire mag je ook verwachten.

Het filmaanbod bevat o.a. Game Change met Julianne Moore als Sarah Palin en Hemingway and Gellhorn met Nicole Kidman en Clive Owen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.