Ten Kick-Ass Avengers sequels

Kick-Ass

Lionsgate

Er viel weer een pak sequel nieuws te rapen. Zo start in augustus de opnames van Kick-Ass 2. Helaas zonder regisseur Matthew Vaughn. Hij wordt vervangen door Jeff Wadlow. Hij heeft ook het scenario geschreven. Wadlow is bekend van de film Cry Wolf. Of deze sequel evengoed zal zijn als de eerste film is afwachten. Kick-Ass (Aaron Johnson), Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) en Hit-Girl (Chloe Moretz) zouden alvast terug meedoen.

Ten Things I Hate About You krijgt ook een vervolg met de ronkende titel Ten Things I Hate About Life. De hoofdrol is voor Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger). Gil Junger schreef de oorspronkelijke film van 1999 op basis van William Shakespeare’s The Taming of the Shrew. In die Ten zag je nog Heath Ledger, Julia Stiles en Joseph Gordon-Levitt.

En natuurlijk heeft The Avengers 2 een groen licht gekregen. Met de vele positieve reacties en stormloop naar de bioscoop kan dat ook niet anders. Regisseur Joss Whedon is iedereen die de film zo heeft omarmt alvast enorm dankbaar. Wij bedanken hem voor het maken van wat ongetwijfeld de meest aangename blockbuster is van 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.