The Amazing Spider-Man 3 en 4 slecht nieuws voor Shailene Woodley

Shailene Woodley

Fox Searchlight Pictures

Sony heeft releasedata vastgelegd voor nog twee extra sequels op The Amazing Spider-Man. The Amazing Spider-Man 3 is gepland voor 2016, terwijl The Amazing Spider-Man 4 in 2018 in de zalen moet komen. Andrew Garfield zal dus al minstens één keer meer in het rode pak mogen kruipen dan zijn voorganger Tobey Maguire. Maar de twee extra films zouden wel eens slecht nieuws kunnen betekenen voor Shailene Woodley.

Woodley zou normaal gezien Mary Jane Watson (MJ voor de vrienden) vertolken in The Amazing Spider-Man 2 (enkele scènes werden zelfs al ingeblikt), maar die verhaallijn wordt nu opgespaard voor de derde film. Meer nog, de kans zit er dik in dat Woodley in die derde film vervangen wordt door een andere actrice. Sarah Gadon (Cosmopolis) zou volgens de geruchten wel eens haar plaats kunnen innemen. Eén en ander zou te maken kunnen hebben met de vele kritiek van fanboys die opperden (lees: moord en brand schreeuwden op het internet) dat Woodley de looks niet heeft om MJ te spelen.

The Spectacular Now

A24

Dikke pech dus voor Shailene Woodley, die zo mogelijk een grote rol aan zich voorbij ziet gaan. Gelukkig heeft de actrice uit The Descendants en The O.C. (de kleine Kaitlin Cooper!) nog andere leuke projecten op stapel staan. Zo speelt ze de hoofdrol in Divergent – zeg maar de nieuwe Hunger Games – en is ze later dit jaar ook nog te zien naast Miles Teller in The Spectacular Now van James Ponsoldt, een romantisch drama van de schrijvers van (500) Days of SummerVoor Ponsoldt wordt zijn eerste langspeler sinds het uitstekende Smashed van vorig jaar.

The Spectacular Now ging begin dit jaar in première tijdens het Sundance Filmfestival en kaapte er de Special Jury Prize weg. Woodley en Teller zouden naar verluidt buitengewone acteerprestaties neerzetten. De promotie voor de film komt stilaan op gang in voorbereiding op de Amerikaanse release in augustus. Een eerste trailer wist mij alvast te overtuigen. Bekijk hem hieronder zelf!

Do you not see that I’m bad for you? You need to get away from me!

The Spectacular Now heeft voorlopig nog geen Belgische releasedatum. Kan iemand daar verandering in brengen, alstublieft? Dankuwel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.