The Avengers scoort in Benelux

The Avengers

Paramount

Afgelopen weekend bereikte Marvel’s The Avengers een mooi record. Met een box office (BO) van € 8.380.000 is het gelukt om de beste superheldenfilm ooit te worden in de Benelux. The Avengers laat hiermee Spider-Man (2002) en Spider-Man 3 (2007) achter zich.

Tijdens het openingsweekend eind april lukte het de film om de allerbeste Marvel-opening neer te zetten en een betere BO dan Captain America, Iron Man, The Incredible Hulk en Thor met hun totale run. Met minder dan acht weken draaien in de bioscopen is het nu ook gelukt om de beste superheldenfilm ooit te worden en Benelux’ nummer 1-film van 2012.

In België is The Avengers sinds 25 april in de bioscopen te zien. Bijna 1 miljoen mensen uit de Benelux hebben het superheldenteam zien samenwerken om de wereld te redden. Vanaf 29 augustus is The Avengers op 3D-blu-ray, dvd en video on demand in België verkrijgbaar. Daarnaast zendt Disney XD het eerste seizoen uit van de animatieserie The Avengers. Seizoen twee start in oktober op Disney XD.

[nggallery id=1]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.