The Expendables 2 dan toch met ballen?

Benelux Film Distributors

Eentje die voorlopig te catalogeren valt onder “met een korrel zout te nemen”. Maar volgens de fansite The StalloneZone zou The Expendables 2 dan toch gaan voor de R-rating (dwz jongeren onder de 17 moeten begeleid worden door een volwassene). Dat zou Sylvester Stallone zelf hebben laten weten aan de site.

Een tijd geleden raakte bekend dat de sequel PG-13, als in Parents Strongly Cautioned – Some Material May be Inappropriate for Children Under 13,  zou zijn. De oorzaak hiervan lag bij vierderangsactieheld Chuck Norris. Hij wou wel oorlogje meespelen met de grote jongens maar had problemen met het vloeken, de krachttermen en de schuttingstaal. Stallone gaf toe en besloot een ‘makkere’ versie te maken van zijn tweede Expendables. Het hele verhaal bevestigde hij aan de filmwebsite Ain’t It Cool.

Maar nu laat the Italion Stallion weten dat “ondanks alle geruchten The Expendables 2 toch een R-rating krijgt”. Een voorbeeld van goeie communicatie this ain’t maar als het verhaal waar is, is dit zonder meer goed nieuws.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.