The Lego Movie, eindelijk!

Warner Bros.

Warner Bros.

Na de Lego videogames – ikzelf amuseerde me niet zolang geleden nog kapot met Lego Star Wars – volgt nu eindelijk de eerste Lego film, The Lego Movie. Voor vele fans van het populaire speelgoed een natte droom die uitkomt. Phil Lord en Chris Miller (21 Jump Street, Cloudy with a Chance of Meatballs) regisseren deze computer-geanimeerde komedie/avonturenfilm.

Het verhaal? In 2014 slaan ’s werelds grootste helden de handen in mekaar in “de grootste film ooit gebouwd”. De Lego Film volgt het verhaal van Emmet, een doodgewoon en braaf Lego-figuurtje dat per vergissing wordt aanzien als de meest uitzonderlijke persoon ter wereld en de sleutel tot het redden van de wereld. Samen met een groep grappige en vreemde personages moet hij op avontuur om een boosaardige tiran een halt toe te roepen. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch onvoorbereid op wat hem te wachten staat.

De trailer toont aan dat men heel wat komische situaties uit dit Lego-concept kan halen. Als ‘acteurs’ krijgen we o.a. “Ruimteman uit de jaren 80”, de 2002 NBA All Stars, Michelangelo en Ninja Turtle Michelangelo. Let op hoe deze laatste zich in zijn schild terugtrekt, echt hilarisch. Ook grappig is Batman:

“Heb je deze ook in het oranje?”
– “Ik werk enkel in het zwart, en soms ook heel, heel donkergrijs”. 

26 februari 2014 in onze zalen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.