The Outsider verliest Hardy en Miike

Lionsgate

Lionsgate

De liefhebber van visceraal geweld en flitsende yakuza-afrekeningen zal teleurgesteld zijn. Tom Hardy, de elegante spierbundel die door de Japanse onderwereld ingelijfd ging worden om orde op zaken te stellen, stapt uit de aangekondigde The Outsider.

Niet dat we hem moeten missen het komende jaar. Michael Roskams The Drop (ex-Animal Rescue) is klaar en laat naast Hardy James Gandolfini en Noomi Rapace op je los. In Child 44 is Hardy onderdeel van een cast van jewelste: Gary Oldman, Paddy Considine, Dev Patel, Vincent Cassel en wederom miss Rapace, en dan is er natuurlijk nog Mad Max: Fury Road.

Sony Pictures

Het wegvallen van Tom Hardy heeft echter zware gevolgen. Door het stilvallen van de (pre-)productie en de onmiddellijke zoektocht naar een nieuwe, geschikte leading man, komt The Outsider in conflict met andere projecten van de Miike Takashi (Ichi the Killer) en besliste de Japanse geweldpoëet eveneens een stap opzij te doen. Op slag verliest de film dus steracteur en regisseur. Wat een opwindende droomcombo had kunnen zijn, vervalt hiermee tot doorsnee-productie op wacht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.