The Rock en DC Comics

Paramount Pictures

Paramount Pictures

Bijna iedereen kent Dwayne ‘The Rock’ Johnson. De worstelaar turned moviestar heeft al enkele successen op zijn naam geschreven. Iedere televisiekijker kent ongetwijfeld The Mummy Returns en The Scorpion King, wat Johnsons eerste grote(re) films waren. Recentelijk kon menig filmfanaat hem nog aan het werk zien in Fast & Furious 6 en Pain and Gain. The Rock heeft iets met rollen spierballen en veel actie.

Nu blijkt dat Johnson ook iets heeft met superhelden. Hij heeft namelijk op zijn Twitter aangekondigd dat hij in gesprek was met Warner Brothers over DC Comics:

We just had a big meeting w/ Warner Bros CEO re: @DCComicss 2014 we will partner up and create the cool bad assery.

Als je The Rocks statement vaag noemt, ding je alvast mee voor de prijs van het understatement van het (nieuwe) jaar. Zo zou hij onder andere Lobo, de alien bounty hunter, kunnen spelen die sinds ’83 deel uitmaakt van het DC universum. Dat project schrapte Warner echter, maar misschien hebben ze er nu toch tijd (en geld) voor. Misschien kunnen fans Johnson ooit ook bezig zien als Cybord in de Batman versus Superman franchise. Het sterke imago van The Rock brengt hem alvast in the running voor een hele reeks van mogelijke superhelden en superschurken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.