The Rock over G.I. Joe: Retaliation

Universal Pictures International

Universal Pictures International

Vanaf 3 april kan je in de zalen gaan kijken naar G.I. Joe: Retaliation. De film is het vervolg op G.I. Joe: Rise of the Cobra en plaatst de actiehelden alweer in een benarde situatie. Niet alleen moeten ze het nogmaals opnemen tegen hun grote vijand Cobra, zelf de eigen regering lijkt zich ditmaal tegen het team te keren. Dat wordt ook in de trailer snel duidelijk wanneer geprobeerd wordt om het gehele team te elimineren.

Universal Pictures International

Universal Pictures International

Knallende actie en verbluffende speciale effecten is wat je van een G.I. Joe-film mag verwachten. En dat is ook exact wat de trailer belooft. Visueel ziet het er ontzettend sterk uit. Of het verhaal datzelfde niveau haalt kan de meeste G.I. Joe fans waarschijnlijk zo goed als gestolen worden (vergeef mij de vooroordelen). Laat nu net het nog krachtiger maken van al dat visueel geweld de reden zijn waarom we een jaartje langer op de film hebben moeten wachten. Er werd namelijk beslist om er nog een 3D laagje over te leggen. Of dit echt nodig was, valt de bediscussiëren, maar een film die toch grotendeels op het visuele aspect steunt zal er wellicht weinig onder lijden.

Nu de sequel er eindelijk echt zit aan te komen is de reclamecampagne opnieuw volop afgetrapt. Zo vertelden enkele van de hoofdpersonages ons iets meer over het project op de afgelopen editie van ‘Toyfair’ in New York. In het filmpje hieronder heeft Dwayne ‘The Rock’ Johnson het over zijn personage, de droom om ooit in G.I. Joe te spelen en zijn samenwerking met Bruce Willis. Klik wat door en dan kom je automatisch terecht bij een soortgelijk babbeltje met DJ Cotrona (Flint) en Adrianne Palicki (Lady Jaye).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.