The Simpsons op zijn Guillermo del Toro’s

Fox

Fox

De makers van The Simpsons kondigden onlangs aan dat er binnenkort een belangrijk personage sterft. Bookies zetten grof geld in op Edna Krabappel. Het zou niet de eerste keer zijn dat Ned Flanders weduwenaar wordt. Niet dat iedereen er wakker van ligt. Afgelopen jaren verloor de animatieserie flink van haar pluimen. Luitjes met wie het kwaad kersen eten is, beweren zelfs dat er amper nog te lachen valt. Die krijgen nu lik op stuk met onderstaande Treehouse of Horror-Couch Gag.

Fox

Voor de intro van deze alweer 24ste Treehouse of Horror mocht grootmeester Guillermo del Toro (Blade II, Hellboy, Pacific Rim) alle registers opentrekken. Maanden werk kroop er in het filmpje van 2 minuten & 45 seconden. Het eindresultaat is een waar visueel spektakel voor iedere Simpons & horrorfan.

Het filmpje bulkt van de referenties naar tijdloze horrorklassiekers zoals The Birds & The Shining, en iconische figuren als H.P. Lovecraft & Edgar Allen Poe zijn massaal aanwezig. Ook erg leuk om Schlitze uit Tod Brownings cultclassic Freaks even te zien opduiken. Del Toro was ook niet te beroerd om gretig uit zijn eigen werk te plukken.

Zelf is de regisseur erg te spreken over zijn Pan’s Labyrinth-sequentie met Mr. Burns & Smithers in de hoofdrol. Ondergetekende scheet dan weer zijn Marvel-boxershort vol tijdens de scène met Carl als Blade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.