The Wolverine is back on track

Wolverine

20th Century Fox

De productie van The Wolverine heeft zijn wonden gelikt. Regisseur Darren Aronofsky verliet het schip en het script werd onder handen genomen. Nu is het project is back on track. Dit maakte ook Hugh Jackman zelf wereldkundig via volgende tweet.

we’re on day 1 of shooting… wolverine is back…feel so pumped about this…never felt so ready!!! will keep y’all posted!!!

Verder slaagde het Australische 7 News er in om beelden te schieten van de eerste opnames. Deze vinden plaats in Kurnell, Australië. Op de beelden is een Japans gevangenenkamp uit WOII te zien. Wat Wolverine hier precies uitspookt is echter nog niet duidelijk. Wat we wel al kunnen meegeven is dat Logan verliefd wordt op een Japanse. Deze is echter beloofd aan een ander. Wie Wolverine kent weet dat hij het daar niet bij laat. Om deze jonge deerne de zijne te maken zal hij het moeten opnemen tegen de Silver Samurai.

X-Men Origins: Wolverine was behoorlijk teleurstellend. Toch blijft het personage voor velen een favoriet. En reken mij maar bij die velen. Vingers gekruist voor deze sequel dus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.