Titel: Star Wars: The Force Awakens

Walt Disney

Walt Disney

Al maanden wachten Star Warsfans nagelbijtend op onthulling van de Episode VII titel. Gisteren maakte Lucasfilm de volgende titel in deze legendarische sciencefiction serie bekend:

Star Wars: The Force Awakens 

Veel geeft de titel niet prijs. Eén ding is zeker, The Force zal aanwezig zijn. Er zijn verschillende geruchten over het plot en de nieuwe villain, maar tot nu toe houdt Lucasfilm de lippen stijf op elkaar. Ze ontkennen en onthullen niets. Gelukkig maar! Ik wil in de bioscoop zitten en helemaal overdonderd worden door zowel het verhaal als de prachtige beelden. Ik leef op hoop.

Over de titel ontplofte twitter meteen. Niet alleen omdat dit een belangrijke bekendmaking is. Vele fans zijn boos omdat er nergens Episode VII tussen de sterren staat geschreven. Een beetje veel overdreven als je het mij vraagt. De vorige episodes droegen ook geen Episode … in hun titel.

Kan deze titel de aankondiging zijn van een teaser van de film? Er gaan onmiskenbaar enkele geruchten de ronde dan we sneller dan gedacht beelden van de film zouden krijgen. Natuurlijk werd nog niets bevestigd door Lucasfilm, maar het zou een mooi Sint-Maarten-geschenk zijn.

Star Wars: The Force Awakens komt eind 2015 in de zalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.