Titels bekend voor blockbustersequels

Guardians of the Galaxy

Marvel Studios

Geeks, geek out! Want de mensen achter zowel Star Trek als Guardians of the Galaxy maakten zopas de nieuwe titels bekend voor de vervolgfilms op deze kijkcijferkanonnen, die we de komende jaren mogen verwachten. En jawel, deze dubbele newsflash zorgt voor behoorlijk wat deining op het wereldwijde web.

Regisseur Justin Lin tweette hierboven niet alleen een eerste blik op het vervolg op Star Trek Into Darkness, hij voegde er meteen ook de hashtag Star Trek Beyond aan toe. Zou dat de nieuwe titel kunnen zijn? Reken maar van yes! Lin is voornamelijk bekend van zijn bijdrages aan het Fast & Furious-imperium, maar mag nu dus ook aan het roer van de nieuwe Starfleet post vatten. En of twee franchises nog niet genoeg waren, zou hij ook een nieuwe Bourne-film in goede banen mogen leiden. Hooi en vork, iemand? Gelukkig voegde hij er ook nog een tweede hashtag aan toe. Maar waarvoor die vier letters staan, daar mag je zelf eens goed over nadenken…

Guardians of the Galaxy

Hollywood Records

Er is namelijk nog meer nieuws dat ik met jullie wil delen. Want niet alleen de Trekkies worden vandaag verwend, ook dat andere fenomeen dat zich tussen de sterren (en beyond) afspeelt heeft een titel meegekregen. Nee, ik heb het hier niet over Star Wars (die titel was al bekend), maar wel over Guardians of the Galaxy. Kevin Feige, pater familias bij Marvel, verklapte namelijk dat de opvolger van de meest succesvolle prent van vorig jaar droogweg Guardians of the Galaxy, Vol. 2 zal gaan heten. Dit is uiteraard een verwijzing naar de mixtape die Peter Quill (Chris Pratt) van z’n stervende moeder kreeg. Met zo’n titel kan het bijna niet anders dat Vol. 2 opnieuw bomvol classics en oldies zal zitten!

Star Trek Beyond mogen we volgende zomer in de zalen verwachten. Voor het vervolg op Guardians of the Galaxy zullen we nog een jaartje langer geduld moeten uitoefenen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.