Trailer: Bridget Jones’s Baby

Universal Pictures

Universal Pictures

De meesten van ons zullen zich de naam Bridget Jones wel nog herinneren. In 2001 veroverde deze chaotische, maar charmante Britse single onze harten in Bridget Jones’s Diary. Ze veroverde toen ook het hart van de dreamy Mark Darcy en na de sequel uit 2004 waren we overtuigd dat het om ware liefde ging…

Shachida

Shachida

Het heeft helaas niet mogen zijn. Dat is toch wat de trailer van de nieuwste film van Sharon Maguire, Bridget Jones’s Baby, ons verklapt. Daarin zien wij dat het leven van ons geliefde personage een heel onverwacht vervolg krijgt.

Bridget (Renée Zellweger) wordt 40 en blijkt weer single te zijn. Wat er juist misgelopen is, weten we niet, maar we zien wel duidelijk dat zij en Mark (Colin Firth) uit elkaar zijn. Ik weet niet wat jullie reactie is, maar ik ben eigenlijk enorm teleurgesteld. Op het einde van Bridget Jones: The Edge of Reason was ik super blij dat ze toch nog samen bleven. Weer een romantische illusie minder.

Dat betekent natuurlijk niet dat de lovely Mark Darcy helemaal uit beeld is. Integendeel, hij is er nog steeds heel erg in. Bridget is namelijk zwanger en er is een 50% kans dat hij de vader is. Tja, waarom ook weer niet?

De tweede kandidaat-vader is godzijdank niet Daniel Cleaver (Hugh Grant). Dat zou de plot pas echt monotoon maken. Nee, deze keer moet onze heldin kiezen tussen Mark en Jack Qwant (Patrick Dempsey). Ik ben echt benieuwd, want ja, hoe kies je nu tussen dreamy en dreamy? Helaas gaan we nog een tijdje op het antwoord mogen wachten, want Bridget Jones’s Baby komt pas in september uit. Hier is alvast de trailer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.