Trailer: Godzilla

Legendary Pictures

Legendary Pictures

Even geleden kregen we een eerste teaser van de nieuwe Godzilla-film. Het woord zegt het zelf, we werden geteased. Veel wijzer werden we niet. Noch over het verhaal, noch over de look van het monster.

You’re not fooling anybody when you say that what happened was a natural disaster… You’re lying! You’re hiding something out there!

Nu krijgen we van Warner Bros. en Legendary een eerste volwaardige trailer. En jongens, wat ziet hij er goed uit. Naast een badass voice-over van Breaking Bad-ster Bryan Cranston krijgen we een gigantisch monster dat alles op zijn pad vernielt. Als we snel de vergelijking maken met Godzilla uit 1998, dan is versie 1998 een klein ontbijt voor 2014. Een snelle hap achter de kiezen.

In 1954, we awakened something…

Net zoals bij Monsters maakt regisseur Gareth Edwards vooral gebruik van de aanwezigheid van Godzilla, zonder hem echt te tonen. Het beest zien we enkel in een paar beelden, maar we zien wel de ravage die hij aanricht. Gevechtsvliegtuigen zijn vogels voor de kat en storten als bakstenen neer. Overal chaos! Daarenboven wordt een tipje van de sluier opgelicht over de herkomst van Godzilla.

Godzilla is vanaf 14 maart te zien in een cinema bij jou in de buurt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.