Trailer: In The Blood

Cargo Entertainment

Cargo Entertainment

Dat een tropische eiland of een verre reis niet altijd even gezellig afloopt, weten zowat alle filmgangers ondertussen. Er zijn ondertussen al enorm wat acteurs ‘gestorven’ op allerhande reizen naar eilanden, bergen, etc. En binnenkort zal ook Ava, gespeeld door Gina Carano, weten hoe het voelt om haar man te verliezen.

De plot van het verhaal klinkt onwaarschijnlijk voorgekauwd: Ava en haar man, gespeeld door Cam Gigandet, gaan op huwelijksreis naar een niet nader genoemd eiland in de Carraïben. Daar doet zich een ongeluk voor met haar man en hij verdwijnt. Hierdoor is Ava wel verplicht haar man te zoeken en diegenen die achter zijn verdwijning zitten te straffen.
Regisseur, John Stockwell, lijkt met In the Blood alvast één van de (waarschijnlijk vele) actiefilms af te willen leveren voor het nieuwe jaar. Zijn bekendheid komt voornamelijk van films zoals Turistas, Dark Tide en Blue Crush. Stockwells palmares zou alvast beter kunnen, al kan hij natuurlijk vriend en vijand versteld doen staan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.