Trailer: Jupiter Ascending

Jupiter Ascending - Channing Tatum

Warner Bros.

Vertel eens, Channing Tatum, waarom loop je er weer zo debiel bij? Dat zwarte lijntje onder je ogen, die Spock-oren en die rare goatie, wat moet dat allemaal voorstellen? En waar zijn je kleren naartoe? Dat hoort bij je rol in Jupiter Ascending, de nieuwste film van de Wachowski‘s, zeg je?

Nou, dat verklaart al heel wat. Over welke rol hebben we het dan precies? Een genetisch gemanipuleerde ex-militair die Caine heet? Wat moet die Caine dan zoal doen? Een kuisvrouw genaamd Jupiter (Mila Kunis) opsporen, zeg je? Wat is er dan zo speciaal aan dat grietje?

Warner Bros.

Geboren onder een sterrenhemel, met tekens die er op wijzen dat ze voorbestemd is voor grootse dingen? En dat malle ding in haar halsstreek is een genetische handtekening? Die er op wijst dat het lieve kind ooit de balans in het universum zal wijzigen? Damn, en wij maar denken dat die Wachowski’s het na Cloud Atlas eens rustig aan gingen doen.

Expand Your Universe

Jupiter Ascending daalt op 23 juli 2014 neer in de Belgische zalen. Naast Tatum en Kunis staan ook nog Sean ‘ik-leg-in-al-mijn-films-het loodje-alsof-er-prijzen-mee-te-verdienen-vallen’ BeanEddie Redmayne, Tuppence Middleton, Douglas BoothDoona Bae, James D’Arcy en — dat kan niet tegenvallen — Terry Gilliam op de loonlijst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.