Russel zingt?

Les Misérables

Universal

Musical liefhebbers spits jullie oren! Binnenkort (nu ja december is wel nog even verwijderd) is het weer van dattum. Na Les Misérables, de roman, wordt nu ook Les Misérables, de musical verfilmd! Trouwe lezers als jullie zijn wisten jullie dit natuurlijk al, want we berichtten hier al eerder in geuren en kleuren over. Sinds kort is er echter ook een teaser van verschenen en ik geef toe, ik loop er persoonlijk ver, maar dan ook echt ver van weg, maar ik hou ook rekening met jullie gevoelens en verlangens en dus wou ik deze trailer, ook al is het maar een teasertje, heel graag met jullie delen!

Ook had ik jullie graag de ongetwijfeld magnifieke zangtalenten van Russel Crowe geopenbaard, maar helaas komen in de teaser enkel de zoetgevooisde klanken van Anne Hathaway aan bod. Voor mocht het nummer je bekend over komen, de bevallige Susan Boyle heeft er haar volledige carrière aan te danken.

Gevangene 24601, Jean Valjean wordt vrijgelaten. Hij komt bewust de afspraken van zijn voorwaardelijke vrijlating niet na om een nieuw leven op te bouwen buiten het wakend oog van Inspector Javert. Achtergrond is 19e-eeuws Frankrijk tijdens de Revolutie van 1832.

[imagebrowser id=16]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.