Trailer: RoboCop

Sony Pictures

Sony Pictures

Vroeger keken mensen uit naar een film. Vandaag kijken we uit naar een trailer. Zo gaat dat, in dit post-postmoderne tijdperk. Die trailers bekijken we ook niet meer in de warme knusse bioscoop. We tokkelen ze te voorschijn op onze tablets, in een of ander crappy gecomprimeerde kwaliteit. Langzaam maar zeker verandert de 21ste eeuw in een ware dystopie. Wie zal orde in deze futuristische chaos brengen? Al sla je me dood. Maar hier is alvast de nieuwste trailer van José Padilha’s RoboCop reboot.

Wat valt er te zeggen? Samuel L. Jackson staat in volle Samuel L. Jackson modus. Er zitten mokers van robotten en wat pseudo-sociologische shizzle in. Micheal Keaton ziet er lekker evil uit als OmniCorp baas Ramond Sellars. We leren de huisvader Alex Murphy (Zweedse comin’ man Joel Kinnaman) kennen, en zien hem even later de lucht in gaan, als ware hij de Griekse staatsschuld.

Some creations can’t be controlled

Enter Murphy’s reïncarnatie als RoboCop, die niet bepaald blij is met zijn creator Dr. Dennett Norton (Gary Oldman). Jammer genoeg lijkt het tweede luik van de trailer wat te verzanden in reclame voor een RoboCop-videogame. Of Padilha een waardige reboot maakt van Paul Verhoevens cultklassieker, zal de dystopische toekomst moeten uitwijzen. 12 februari 2014 om precies te zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.