Trailer Sabotage

Open Road Films

Open Road Films

Wat is dat toch altijd met die mensen achter de trailers? Beseffen die nu echt  niet dat ze de volledige film, of toch zeker drie vierde ervan al op de kijker loslaten? Nu, in sommige gevallen kan dat ook wel een voordeel zijn. Net door bijna alles te tonen ontnemen ze vaak ook de zin om de rest van de film te gaan bekijken. En dat spaart dan weer kostbare tijd en centjes uit. Neem nu Sabotage, van David Ayer (End of Watch). In de trailer van dit “waar heb ik dit nog al eens gezien?”- verhaal maken we kennis met een gladjes geknipte Arnold Schwarzenegger en zijn vriendjes van de fitnessclub die allemaal om ter stoerst snedige one liners staan te balken.

Clean up aisle three.

Open Road Films

Stoer moeten ze zijn, want Ahnuld en zijn vrienden (we herkennen onder meer een opgepompte Sam Worthington en Terrence Howard) gaan niet alleen meerdere keren per dag naar de sportschool (zoals ze dat in Nederland zo mooi zeggen), ze maken ook deel uit van een uiterst gevaarlijke DEA-unit. Zo gevaarlijk zelfs dat de rollen na een zoveelste drugsinval worden omgekeerd. Niet alleen verdwijnen er miljoenen aan vers in beslag genomen drugsgeld, het team wordt ook achternagezeten door het kartel waar ze zelf jacht op maakten. En of dat nog niet erg genoeg was, gaan de snode gangsters ook de persoonlijke toer op door vrouw en kind van Schwarzenegger te ontvoeren en te folteren. Als dan ook nog eens blijkt dat er iemand van z’n eigen team achter dit alles zit slaan de plons van The Terminator finaal door. Je zou voor minder!

I’m gonnna destroy them.

Of de voormalige gouverneur van Californië deze ongetwijfeld spannende thriller tot een goed einde zal kunnen brengen, vertelt de trailer dan weer niet. Nu, ik weet niet hoe jullie er over denken, maar ik zet alvast in op team Arnold! En ben je na het bekijken van de trailer toch nog benieuwd naar de afloop van Sabotage, dan kan je deze vanaf mei in de zalen ontdekken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.