Trailer The Wolf of Wall Street

KFD

KFD

De nieuwe trailer voor Martin Scorsese’s The Wolf of Wall Street legt ons een gegeerd probleem voor:

I was making so much money I didn’t know what to do with it.

The Wolf of Wall Street gaat over Jordan Belfort, een effectenmakelaar in de jaren 80. Na een succesvolle carrière zakt Belfort steeds dieper weg in een stinkende poel van corruptie, omkoping en misdaad.

In de trailer krijgen we vooral de leuke kant van het verhaal te zien: blonde stoeipoezen die duidelijk niet bang zijn van de wolf, een pijnlijk wit jacht, liters champagne en … veel cash. Want dollarbriefjes spreken nog altijd meer tot de verbeelding dan een bankkaart. Er hangt godbetert een Project X-sfeertje rond deze Wall Streetfilm.

Leonardo DiCaprio, hoofdrolspeler van dienst, heeft na The Great Gatsby niet zo lang moeten wachten om zijn stralend witte glimlach weer vanonder het stof te halen. Wanneer een bedenkelijk geklede dikkerd op hem afstapt, onder de indruk van Belforts prachtige gele Jaguar, verklapt hij zonder veel omhaal zijn salaris van de vorige maand.

Hoeveel precies? Dat wordt in de eerste seconden al in uw gezicht gegooid. En dat verdient u waarschijnlijk nog niet op een jaar.

Release? 8 januari 2014.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.