Trailer voor Monsters: Dark Continent

Monsters

A-Film

Herinneren jullie zich nog Monsters van een paar jaar terug? Over dat koppel dat tegen wil en dank met elkaar is opgescheept? In een gebied vergeven van monsters die je nooit volledig, maar wel net genoeg zag om geprikkeld te blijven? Net als in de eerste echte goeie monsterfilm van onze tijd, Alien? Bedenker en maker Gareth Edwards tekende met deze film voor een wel heel erg lucratief debuut, waarmee je allicht al weet hoe laat het is: o ja, het is wel degelijk sequelo’clock! Ok, foute woordspeling, maar een vervolg is dus wel degelijk in de maak. Al noemen de makers het liever een verder zetting van het eerste deel. Poteeto/Potaato.

Hopelijk wordt de film even vindingrijk als het origineel. Edwards, te druk bezig met een ander monster, regisseert deze keer alvast niet zelf en geeft de fakkel door aan een andere debutant: Tom Green. Neen, niet de Tom Green van Freddy got Fingered, dank u, God. Wel iemand die met het Britse Misfits enkel nog maar wat televisiewerk achter de kiezen heeft. Maar dat hoeft dus niet bepaald een nadeel te zijn. Ook de acteurs zijn eerder nobele onbekenden, al kan je Joe Dempsy misschien kennen uit Game of Thrones.

As soon as I watched Monsters I completely identified with the idea of using real locations as a foundation on which to build a world of limitless scale.

Aan het woord is Green, en de echte landschappen zijn deze keer die van Jordanië. Waar Monsters zich nog aan de grens tussen de VS en (wel heel erg groen) Mexico bevond, speelt Dark Continent zich namelijk af in het Midden-Oosten. Een precieze release datum is nog niet bekend, een trailer wel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.