Trailer: The Zero Theorem

MediaPro Studios

MediaPro Studios

Afgaande op de trailer hieronder wordt The Zero Theorem zeker geen makkelijke rit. Hij zit vol mottige kleuren, stelt moeilijke vragen en toont ons een bonte vertoning van bizarre personages, een volledig kaal geschoren Christoph Waltz voorop. Hadden we iets anders verwacht van Terry Gilliam? Absoluut niet!

De Amerikaanse regisseur was in het verleden namelijk ook verantwoordelijk voor alle (bij momenten serieus van de pot gerukte) films van zijn prettig gestoorde Britse vrienden van bij Monty Python. Gilliam staat er bovendien om bekend om altijd en overal z’n geflipte gedachtegangen zonder al te veel compromissen op pellicule  te willen kwakken. Dat dit soms tot flops kan leiden bewees hij ruimschoots met The Adventures of Baron Munchausen. Toch ben ik onvoorwaardelijk fan sinds hij me op veertienjarige leeftijd uit m’n cinemastoeltje blies met Twelve Monkeys. Dat hij dat kort daarna nog eens herhaalde met Fear and Loathing in Las Vegas deed zijn aureool in mijn ogen alleen maar meer blinken.

Dus ook al wordt The Zero Theorem misschien geen hapklare brok, ik heb nu al trek in meer en hoop dan ook dat het eindproduct snel in de zalen mag komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.