Transformers 4 krijgt meer vorm

Transformers: Dark of the Moon

Paramount Pictures

Hoe zou het ondertussen nog met Michael Bay en Transformers 4 zijn? Bay had na deel drie vaarwel gezegd, maar hij liet zich toch overhalen tot een opvolger. In ruil voor een vierde Transformers mocht hij van Paramount de kleinere komedie Pain & Gain maken. Niet toevallig een film met Mark Wahlberg. Hij is de vervanger van Shia LaBoeuf in dit vierde deel.

Ondertussen wandelt ook Stanley Tucci ergens rond op de set. Het is meteen de tweede grote franchise waarin we Tucci zien. Je kent hem ondertussen als de presentator van dienst tijdens The Hunger Games. Stucci zal je zien naast de zijde van Wahlberg, Nicola Peltz en Jack Reynor. Stucci bezit voldoende flair en stijl dus hopelijk krijgt hij een goed scenario met intelligente dialogen. Niet zoals de kleffe dingen die we moesten zien en horen in het tweede en derde deel. Al behoort de franchise nog steeds tot mijn guilty pleasures.

Bay ziet het ook deze keer groots. Zo filmt hij opnieuw met de hulp van de IMAX 3D digital camera. Het beeld is het zuiverste van het zuiverste. Alleen het beste is  goed genoeg voor Bay. Helaas zijn die camera’s loodzwaar, kosten ze stukken van mensen en maken ze enorm veel lawaai. Daardoor moeten alle dialogen in een stille studio nog eens opnieuw gedaan worden. Handig is iets anders. Al zouden er nu ook kleinere en aangepaste modellen bestaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.