Travolta in volgende Bond-film?

EON/Sony

EON/Sony

De opnames van de volgende Avengers-film staan in de startblokken. Hoera hoera. En de speculaties beginnen ook rond een andere klepper: de volgende James Bond-film. Zo zijn er blijkbaar gesprekken tussen John Travolta en de makers voor de rol van de volgende schurk.

Miramax

Tijdens een interview met The Telegraph heeft Travolta gezegd dat hij al altijd al een Bond-schurk wou spelen. En dat hij gesprekken heeft gehad met de producenten.

“I would love that. They’re going a different way with their villain in this next film but I’ve spoken to Barbara Broccoli about it and she loves the idea, so that would be great.”

Barbara Broccoli is de dochter van de oorspronkelijke producent Cubby Broccoli. Barbara werkt mee aan de franchise sinds Octopussy. Ze nam samen met haar halfbroer Michael G Wilson de hele business over van haar vader na zijn overlijden. Wil je het maken in de wereld van Bond, dan moet je hen dus kunnen overtuigen.

Barbara was degene die kost wat kost Daniel Craig als 007 wilde hebben nadat ze Pierce Brosnan hadden bedankt voor bewezen diensten. Maar of het echt iets wordt tussen Travolta en James Bond is nog lang wachten. De volgende film in een regie van Sam Mendes verschijnt eind 2015 in de zalen. We blijven het natuurlijk allemaal volgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.