True Blood eindigt in 2014

HBO

HBO

Slecht nieuws voor de fans van de tv-serie True Blood. De serie heeft onze zintuigen beroerd voor zes prachtige seizoenen, en we huilen tranen van bloed omdat het zevende seizoen het laatste zal zijn! De laatste tien afleveringen zullen volgende zomer uitgezonden worden.

True Blood startte in 2008 en is gebaseerd op de boekenreeks The Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris. De serie speelt zich af in de nabije toekomst in de Amerikaanse staat Louisiana, in het stadje Bon Temps. Vampieren en mensen leven er samen, al duiken er geregeld nog meer vreemde wezens op als heksen, weerwolven en feeën. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de telepathische serveerster Sookie Stackhouse (Anna Paquin) en de vampier Bill Compton (Stephen Moyer).

“True Blood is een bijzonder belangrijke show voor HBO”, verklaarde Michael Lombardo. “Men heeft de boeken van Charlaine Harris genomen, een briljante cast verzameld en een serie vervaardigd die de vele fans op een onvergetelijke reis heeft meegenomen. Samen met het grote legioen fans, zal het moeilijk worden om afscheid te nemen van de inwoners van Bon Temps, maar ik kijk uit naar een fantastisch laatste hoofdstuk van deze fantastische show.”

We zullen je missen, Bon Temps!!! We zullen je missen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.