Tweede teaser van Transcendence: nu mét extra Morgan!

Lionsgate

Lionsgate

Elders op deze pagina’s vind je een eerste teaser trailer terug over Transcendence. Het leuke aan dergelijke vage vooraf filmpjes is dat deze wél nog dienen waarvoor ze bedoeld zijn: je nieuwsgierigheid prikkelen. Dit in tegenstelling tot andere, langere trailers die je bij wijze van spreken al de volledige film vertellen. Ook van Transcendence staat er ondertussen al een langer voorfilmpje op het net. En jammer genoeg vertelt ook deze je al veel te veel. Of toch zeker iets wat ik alvast niet wou weten. Wil je weten wat ik bedoel, ga er gerust naar op zoek, maar kom achteraf niet klagen!

Onderstaande beelden zijn gelukkig wel spoiler vrij, en voor wie in de eerdere teaser nog (de stem van) Morgan Freeman miste heb ik meer goed nieuws: de ongekroonde koning van de voice-over laat deze keer wel zijn bariton op jullie los!

Is it the key to immortality, or is it the path towards annihilation?

Transcendence gaat over artificiële intelligentie, en over wat er gebeurt als die een eigen leven begint te leiden. Van films als The Terminator of The Matrix leerden we al dat dit alleen maar slecht kan aflopen. Of dit ook in Transcendence het geval is, kom je eind april te weten. Of in de langere trailer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.